Algab aasta logistikateo valimine

ÄP 24. september 2008, 00:00

Logistikateo konkursile saab saata lühitutvustuse oma 2007/2008. aastal ellukutsutud ja rakendatud parendusest, mis kasvatas ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid. Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid.

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valivad žürii liikmed välja kümme finalisti. Žürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning Eesti Logistikaühingu juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade Logistika ning Transport ja Logistika vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis.

Finaliste hindavad nii žürii kui ka Eesti logistikaavalikkus hääletamisega. Nii žürii otsusel kui ka avalikkuse hinnangul on 50protsendiline osakaal. Punktide võrdse jagunemise korral on määrav žürii otsus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing