Algab aasta logistikateo valimine

ÄP 24. september 2008, 00:00

Logistikateo konkursile saab saata lühitutvustuse oma 2007/2008. aastal ellukutsutud ja rakendatud parendusest, mis kasvatas ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid. Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid.

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valivad þürii liikmed välja kümme finalisti. Þürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning Eesti Logistikaühingu juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade Logistika ning Transport ja Logistika vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis.

Finaliste hindavad nii þürii kui ka Eesti logistikaavalikkus hääletamisega. Nii þürii otsusel kui ka avalikkuse hinnangul on 50protsendiline osakaal. Punktide võrdse jagunemise korral on määrav þürii otsus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing