Äriplaan 2009: Webmedia juhid: õnn on tulnud meie õuele!

Kaisa Tahlfeld 26. september 2008, 00:00

"Meil pole põhjust olla negatiivne," rääkis Kotka konverentsil "Äriplaan 2009". "Meie hinnad ei tõusnud nagu kinnisvarasektoris," lausus Kotka. Tema sõnul saavad majandussurutises järgmisel aastal pihta väiksemad IT-firmad.

Kotka sõnul on Eesti IT-turg 15 aastat konnatiik olnud ja otsest vajadust tiigist välja murda pole. "Kohalikul IT-ettevõtetel jääb täna puudu tahtest ja ambitsioonidest minna välja," märkis Kotka. "Surutises tuleb pidevalt tööd teha oma plaanidega," soovitas Kotka ettevõtjatel ka B- ja C-plaanid valmis teha, sest nii lihtsalt kui seni raha enam koju ei tule. Samuti peaksid ettevõtjad rohkem tähelepanu pöörama oma töötajatele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing