25. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Äriplaan 2009: Webmedia juhid: õnn on tulnud meie õuele!

"Meil pole põhjust olla negatiivne," rääkis Kotka konverentsil "Äriplaan 2009". "Meie hinnad ei tõusnud nagu kinnisvarasektoris," lausus Kotka. Tema sõnul saavad majandussurutises järgmisel aastal pihta väiksemad IT-firmad.

Kotka sõnul on Eesti IT-turg 15 aastat konnatiik olnud ja otsest vajadust tiigist välja murda pole. "Kohalikul IT-ettevõtetel jääb täna puudu tahtest ja ambitsioonidest minna välja," märkis Kotka. "Surutises tuleb pidevalt tööd teha oma plaanidega," soovitas Kotka ettevõtjatel ka B- ja C-plaanid valmis teha, sest nii lihtsalt kui seni raha enam koju ei tule. Samuti peaksid ettevõtjad rohkem tähelepanu pöörama oma töötajatele.

Autor: Kaisa Tahlfeld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt