Äriplaan 2009: Webmedia juhid: õnn on tulnud meie õuele!

Kaisa Tahlfeld 26. september 2008, 00:00

"Meil pole põhjust olla negatiivne," rääkis Kotka konverentsil "Äriplaan 2009". "Meie hinnad ei tõusnud nagu kinnisvarasektoris," lausus Kotka. Tema sõnul saavad majandussurutises järgmisel aastal pihta väiksemad IT-firmad.

Kotka sõnul on Eesti IT-turg 15 aastat konnatiik olnud ja otsest vajadust tiigist välja murda pole. "Kohalikul IT-ettevõtetel jääb täna puudu tahtest ja ambitsioonidest minna välja," märkis Kotka. "Surutises tuleb pidevalt tööd teha oma plaanidega," soovitas Kotka ettevõtjatel ka B- ja C-plaanid valmis teha, sest nii lihtsalt kui seni raha enam koju ei tule. Samuti peaksid ettevõtjad rohkem tähelepanu pöörama oma töötajatele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing