Taeva soositud

Lennart Beat 26. september 2008, 00:00

Freddie Mercury oleks 5. septembril saanud 63. Mida Queeni originaalkoosseis praegu teinud oleks? Kuid tagasi reaalsusesse. Queenist on järel Roger Taylor ja Brian May. Koostööle Paul Rodgersiga tulekski läheneda dramaatilist ajalugu unustades. Nad ei pretendeerigi rohkemale kui uuele võimalusele muusikat teha. Algupärast Queeni esindas The Darknessi "Permission To Land" 2003ndal niikuinii ületamatult. Lähenege sellele plaadile nagu Mike & The Mechanicsile Genesise kõrvalt. Nostalgiline oleks nendevanuste looming igal juhul ning kui meeldiv soft-rokk on teie teema, siis turvatundega siin probleeme pole. Pikemas perspektiivis "The Cosmos Rocks" kellegi tähtteos pole, kuid meeste ausad kavatsused on lugupidamist väärt. Ise ei saa ma üle Kaiser Chiefsi uuest singlist "Never Miss A Beat". Miski käimasoleval aastal pole pärast seda enam põnev.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing