Viljandi ostab Leviehituselt 47 miljoni eest veekeskuse

26. september 2008, 10:59

Viljandi linnavolikogu tunnistas heaks
lepingu, mille kohaselt ehitab osaühing Leviehitus järgmise aasta lõpuks
veekeskuse ja linn ostab selle 47 miljoni krooni eest.

Lepingu tingimuste järgi ehitab Leviehitus veekeskuse Viljandi järve äärde 2009. aasta 31. detsembriks, mille järel ostab linn keskuse endale, kirjutas Sakala. Linnavolikogu volitas linnapead või tema asendajat sõlmima müügilepingut hiljemalt 30 päeva jooksul alates volikogu otsuse jõustumisest.
Viljandi veekeskus läheb linnale maksma koos käibemaksuga 47 149 260 krooni.

Leviehituse juhataja Indrek Saar on varem tunnistanud, et ettevõttel on lepingu sõlmimisega kiire, kohe pärast allkirjade andmist alustab tööd projekteerijate meeskond ning ehitusega tahetakse algust teha novembris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2008, 10:59
Otsi:

Ava täpsem otsing