Ajakirjandusse on saabunud koondamiste laine

29. september 2008, 15:06

Suurematesse Eesti päevalehtedesse on
jõudnud majandussurutisega kaasnev koondamislaine, kui sel nädalal sai
koondamisteate üheksa Postimehe töötajat, neist neli ajakirjanikku, vahendas ERR
Aktuaalse Kaamera uudiseid.

Postimehes sai koondamisteate teiste hulgas meediatoimetuse juht Andri Maimets ning ajakirjanikud Immo Mihkelson, Agnes Kuus ja Nelli Pello.

Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul kaasnes koondamine struktuurimuudatuste ja väiksemate toimetuste liitmisega. "Uudistetoimetusest, majandustoimetusest ja Tallinna toimetusest sai kaks toimetust ja meelelahutustoimetus liideti Arteri toimetusega," selgitas Kopli.

AS Äripäev kaotab umbes 15% ettevõtte 200 töökohast, põhjus on reklaamiraha tulude vähenemine. „Aasta teisest poolest on vähenenud reklaamikäive 20%. Oleme pessimistlikud ka järgmise aasta suhtes. Et säilitada ettevõtte positiivne rahavoog ja kasumlikkus, on vaja kulusid kokku võtta,” rääkis Äripäeva peadirektor Igor Rõtov aripaev.ee-le.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2008, 15:57
Otsi:

Ava täpsem otsing