Powerwave tutvustas Partsile investeeringuid

Hille Tressum 29. september 2008, 17:29

Majandus ja kommunikatsiooniminister Juhan
Parts kohtus täna pärastlõunal Powerwave Technologies Estonia esindajatega, kes
soovisid tutvustada oma järgmise aasta investeeringuplaane.

“Powerwave Technologies Estonia plaanib tuleval aastal ellu viia projekti teise etapi, mis tähendab sisuliselt teise tehase ehitamist. Sellega annaks ettevõte tööd ligikaudu 700 inimesele,” rääkis Vapper pärast kohtumist. Mis aga puudutab Eestisse tehtavaid investeeringuid jättis Vapper märkimata, soovitades kontakteeruda ettevõte endaga. Powerwave Technologies Estonia lubas antud teemat aripaev.ee'le kommenteerida käesoleva nädala kolmapäeval.

Vapperi sõnul arutati põhjalikult, kust leida tööjõudu. Majandus ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi sõnul ei tohiks tööjõu puudus langenud majandusolukorda arvesse võttes suureks probleemiks kujuneda. Ümberõppega leiaks ettevõte endale pädevad töötajad. Samuti rääkis Vapper, et Powerwave Technologies Estonia esindajate sõnul läheb uue etapi ehitus neile märksa vähem maksma, kui esimese tehase ehitus. Seda seetõttu, et ehitushinnad on oluliselt langenud. Minister soovitas ärimeestele teha tihedat koostööd Eesti kõrgkoolidega, et tagada endale tööjõud inseneride ja muude oma ala professionaalide seas.

Äriregistri andemetel on firmal Powerwave Technologies Estonia majandusaasta aruanded esitamata alates 2005. aastast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2008, 17:29
Otsi:

Ava täpsem otsing