Soome firma taustakontrolliks lisandus võimalus

29. september 2008, 18:21

Kauppalehti pakub tasuta infot Soome
ettevõtete kohta, mis on koondatud kokku eri allikatest, eelkõige riiklikest
registritest.

Eelmisel nädalal avatud nime või registrinumbri otsing katab Soomes tegutsevad äriühingud ja eraettevõtjad, aga ka muud organisatsioonid. Selliseid tegutsevaid üksusi on seal pea miljon. Teenus on kättesaadav www.kauppalehti.fi/yritykset. Kehtivate registri- ja kontaktandmete lisaks näeb sealt ka finantsandmeid, andmeid ettevõtte ajaloost jpm. Börsieetevõtte kohta on kahtlemata rohkem infot kui külapoodnikust. Portaal jaguneb ka mitmeks alljaotuseks, näiteks on eraldi toodud suuremad ettevõtted käibega üle 1,7 mln euro, ettevõtjad tegevusala järgi jm. Kaardil on näha ettevõtte asukoht. On võimalus lisainfot raha eest juurde tellida. Ajaleht lubab asja arendamist jätkata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2008, 18:21
Otsi:

Ava täpsem otsing