Konkurentsiamet reageeris kahtlusele

Kadrin Karner 01. oktoober 2008, 00:00

Samlik kinnitas eile toimunud kohtumist konkurentsiameti järelevalveosakonna juhi Juhan Põldroosiga.

"Andsin ametile üle oma ettekande materjalid, kust on üheselt näha, et minu sõnad on hilisemas artiklis sattunud valesse konteksti, ja mis on loodetavasti piisav alus selle teema ammendamiseks," sõnas Samlik.

Samliku sõnul on Eesti turismiturul turuosalisi palju ja nende vaheline rebimine tugev, seega iga turgu tundev spetsialist teab, et mingitest konkurentsi halvendavatest kokkulepetest ei saa juttugi olla.

Konverentsil "Äriplaan 2009" rääkis Anne Samlik, kuidas turismifirmad olid suvel sunnitud odavreiside osas koostööd tegema, et mitte lõpetada kollektiivse pankrotiga. "Odavate reiside laulupidu lõppes suhteliselt kiiresti, sest 3000krooniseid tšarterreise pole võimalik müüa, see oleks lõppenud pankrottidega," rääkis Samlik. Hiljem vastas ta Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli küsimusele, kas sellises käitumises ei või näha kartelli, et võib-olla oli kokkulepe natuke vale sõna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing