Liis Kängsepp • 30. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Saku Õlletehas koondab 29 töötajat

Ettevõte põhjendas kokkuhoidu majandus- ja tarbimislanguse ning 30protsendilise alkoholiaktsiisi tõusuga.

"Majanduskeskkonna jahtumisel, aktsiiside tõusudel ja meie toodete müügi- ning reklaamipiirangutel on olnud negatiivne mõju Saku Õlletehase müügimahtudele ja ka kasumile kogu 2008. aasta jooksul," selgitas Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä.

"Seetõttu oleme algatanud kulude kokkuhoiu programmi, mis kahjuks sisaldab endas ka 29 ametikoha koondamist meie ettevõttes," põhjendas juht eesseisvat koondamist

"Järgmise kahe nädala jooksul arutame kõikide nende töötajatega, keda koondamine puudutab, asjad läbi," kommenteeris Tennilä. "Loomulikult teeme kõik endast oleneva, et hankida informatsiooni ja leida inimestele parimaid lahendusi, muu hulgas ka uusi töövõimalusi väljaspool Saku Õlletehast," lisas Tennilä.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt