Saku Õlletehas koondab 29 töötajat

Liis Kängsepp 01. oktoober 2008, 00:00

Ettevõte põhjendas kokkuhoidu majandus- ja tarbimislanguse ning 30protsendilise alkoholiaktsiisi tõusuga.

"Majanduskeskkonna jahtumisel, aktsiiside tõusudel ja meie toodete müügi- ning reklaamipiirangutel on olnud negatiivne mõju Saku Õlletehase müügimahtudele ja ka kasumile kogu 2008. aasta jooksul," selgitas Saku Õlletehase juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä.

"Seetõttu oleme algatanud kulude kokkuhoiu programmi, mis kahjuks sisaldab endas ka 29 ametikoha koondamist meie ettevõttes," põhjendas juht eesseisvat koondamist

"Järgmise kahe nädala jooksul arutame kõikide nende töötajatega, keda koondamine puudutab, asjad läbi," kommenteeris Tennilä. "Loomulikult teeme kõik endast oleneva, et hankida informatsiooni ja leida inimestele parimaid lahendusi, muu hulgas ka uusi töövõimalusi väljaspool Saku Õlletehast," lisas Tennilä.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing