Üks küsimus: Kuidas käituda praegu rahapaigutustega Ameerikas?

ÄP 01. oktoober 2008, 00:00

Minu jaoks on see võõras mure, minul Ameerikas investeeringuid pole. Siis kui kõik räägivad, et kõik on halvasti, siis on õige aeg osta. Ma ei tea, kas see aeg on praegu käes, aga on küllaltki lähedal. Ma ei tea, kas on keegi, kes pole praegu häält tõstnud.

Kas saab olla muud vastust, kui et praegu võiks või peaks sealt raha välja võtma? On selge, et olukord Ameerikas normaliseerub teatud aja järel. Vahepealne aeg on väikeinvestorile tootlikkuse seisukohast kadunud, selle aja jooksul võiks teenida mujalt.

Investorid, kelle ajahorisont on suhteliselt lühike (paar-kolm aastat), oleks pidanud aktsiaid müüma hakkama juba aasta tagasi. Kui aga ikkagi ei saa hästi magada, võiks vähemalt poole aktsiaportfellist maha müüa. Kelle ajahorisont on pikem ning eeldades, et portfellis on heade ettevõtete aktsiad, võiks need alles hoida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing