Eestlastel on ligi miljard maksevõlgu

Mariliis Pinn 03. oktoober 2008, 00:00

Krediidiinfo ASi asedirektori Alar Jägeri sõnul elab Eestis 1,34 miljonit inimest, kellest tööga on hõivatud 613 000 inimest. "Statistikat vaadates on 304 177 maksehäiret, arveid on tasumata 64 000 inimesel, ajalugu vaadates on häireid olnud 140 000 inimesel," loetles ta eile toimunud Krediidiinfo konverentsil. Kokku on eestlastel õigeaegselt maksmata 842 krooni eest maksmata arveid.

"See tähendab, et 90 protsendil inimestest ei ole kunagi negatiivset märkust olnud. Suurem osa oskab riske hinnata. See number on sarnane kõikides riikides," lisas Jäger. Ta selgitas, et sajast inimesest kaks on sellised, kellelt ei ole lootustki raha saada, kaheksa kiirustavad oma otsustega ja satuvad hätta, kuid lõpuks ajavad oma asjad korda, kuid 90% kliente võib kinnisilmi usaldada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing