5. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ainulaadne koorikkatusega hoone

Kinnisvarakuulutustesse on ilmunud endine Balti jaama linnalähedaste rongide reisijate paviljon. See on huvitav võimalus soetada endale Eestis ainulaadse koorikkatusega maja.

Kindlasti mäletavad ehitust õppinud inimesed, kui jube rasked ja tüütud olid koorikkatuse ehituslikud arvutused. Õppejõud aga olid alati vaimustuses huvitavatest ehituslikest lahendustest ning tõid ikka ja jälle näiteks Balti jaama reisijate paviljoni katusekonstruktsiooni.

Viimasel ajal toimetab hoones Balti jaama turu jätkuna tegutsev kaubanduskeskus ja seetõttu on ruumi siselahendust tundmatuseni muudetud. Kuulutuses avaldatakse arvamust et kinnisvara tasub ära 11-12 aasta jooksul, kui jätkata tegutsevat äri.

Miks mitte osta endale selline huvitav maja, taastada see ja leida äriidee, mis väärtustaks hoone omapära. Igatahes praegu tundub hoone Toompuiestee samasse serva jäävate hoonete reas viimase üksiku ja unustatud hundina.

Autor: Jana Kadastik

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt