ÄP fototoimetus • 5. oktoober 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Terasest seinaelementidega garaažid, varjualused ja panipaigad

Need peavad viis-kuus korda kauem vastu kui lihtsalt kuumtsingiga kaetud metallkonstruktsioonid.

Siebau garaaže ja varjualuseid pakutakse lame-, viil- ja kaarkatusega; üksikult, topelt ja liidetuna. Samuti on võimalik liita omavahel garaaže varjualustega. Pakutakse nii standard- kui ka individuaallahendusi.

Teraskatusealused on ilmastikukindlad ning säilitavad oma hea väljanägemise ka aastate pärast. Sagedat värvimist, nagu seda on vaja puitmaterjali puhul, ei ole terase puhul vaja. Regulaarseid kulukaid hooldusi katusealune ei vaja. See tähendab, et sõiduk on kaitstud nii vihma ja kuumuse eest suvel kui ka lume ja jää eest talvisel perioodil.

Siebau Raumsysteme garaažid ja varikatused tuuakse kohale elementidena (moodulitena). See aga tähendab, et raskeveokiga transportimine ei ole vajalik ega ka kraana nende paigaldamiseks. Kõrgetasemeline detailide tootmine ning lihtne disain tagavad kiire ja täpse paigalduse.

Varjualuste kandekonstruktsioone ja garaažide seinatoone saab valida kolme stiili vahel: tsingitud, tava- või struktuurvärviga kaetuna. Dekoratiivset krohvipinda meenutavat struktuurvärvi on võimalik valida kaheksa värvitooni hulgast. Tavavärve on võimalik valida kõiki toone RALi kataloogi järgi.

Katusekatteks on standardlahendusena võimalik valida kahe profiili ja kolme tooni vahel: punane ja must katusekiviprofiil ning pruun trapetsprofiil.

Kõik garaažid tarnitakse standardina üle pea tõstetavate vahutäidisustega.

Lisaks on tootevalikus ka hoiupaigad jalgratastele ja aiatööriistadele. Hoiupaikade katuse ja seinaelemendid on samuti valmistatud terasest ja saadaval samades värvi- ja viimistluslahendustes nagu varjualused ja garaažid.

Tellimus valmib kuu aja jooksul ja vajadusel toimetatakse see ka koju kätte. Varjualuste hinnad algavad 37 000, garaažidel 41 000 ja hoiupaikadel 11 000 kroonist. Kõikidele toodetele annab tehas kümneaastase garantii.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt