Üks küsimus: Kas Kalev peaks börsilt lahkuma?

ÄP 06. oktoober 2008, 00:00

On ettevõtteid, kes on avatud ettevõtted ja tahavad olla avatud ettevõtted. Minu meelest on see börsiettevõtte puhul absoluutselt primaarne. Ja on siiski ettevõtteid, kes ei taha ilmselt avatud olla ja siis tekib küsimus, kas neil on börsil üldse mõtet olla. Siis tuleb endale selgeks teha, kas sa tahad olla. Kalevil on see kõigepealt endal vaja selgeks mõelda. See küsimus on rohkem neile endile.

Miks ta peaks, ma küll ei arva. Kui Kalev midagi teeb, siis küll ta ka teate teeb. Börsil on niigi vähe firmasid ja kui need sealt lahkuvad, siis Tallina börs lakkab olemast. Kellele ei meeldi, võib iga hetk Kalevi aktsiatest loobuda. Kui ta börsilt lahkub, siis ei saa ju seda teha ja siis on veel hullem.

Ma arvan, et Kalev börsilt lahkuma ei peaks. Teadmatuse osa on suurem kui mõnes teises äriühingus, nagu Telekom vms, seetõttu respekteerin küsimuse tõstatust.

Praegu on küll raske aeg, aga hoiak on pigem selle suunas, et börsile võiks rohkem tehinguid tulla, need elavdaks börsi. Börsil on oma reglement ja ilmselt ta on seda täitnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing