Üks küsimus: Kas Kalev peaks börsilt lahkuma?

ÄP 06. oktoober 2008, 00:00

On ettevõtteid, kes on avatud ettevõtted ja tahavad olla avatud ettevõtted. Minu meelest on see börsiettevõtte puhul absoluutselt primaarne. Ja on siiski ettevõtteid, kes ei taha ilmselt avatud olla ja siis tekib küsimus, kas neil on börsil üldse mõtet olla. Siis tuleb endale selgeks teha, kas sa tahad olla. Kalevil on see kõigepealt endal vaja selgeks mõelda. See küsimus on rohkem neile endile.

Miks ta peaks, ma küll ei arva. Kui Kalev midagi teeb, siis küll ta ka teate teeb. Börsil on niigi vähe firmasid ja kui need sealt lahkuvad, siis Tallina börs lakkab olemast. Kellele ei meeldi, võib iga hetk Kalevi aktsiatest loobuda. Kui ta börsilt lahkub, siis ei saa ju seda teha ja siis on veel hullem.

Ma arvan, et Kalev börsilt lahkuma ei peaks. Teadmatuse osa on suurem kui mõnes teises äriühingus, nagu Telekom vms, seetõttu respekteerin küsimuse tõstatust.

Praegu on küll raske aeg, aga hoiak on pigem selle suunas, et börsile võiks rohkem tehinguid tulla, need elavdaks börsi. Börsil on oma reglement ja ilmselt ta on seda täitnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing