Lugejal sellel aastal firmaüritused ära ei jää

06. oktoober 2008, 21:00

Aripaev.ee tänasest päevaküsimusest selgus,
et enamuses lugejaküsimusele vastanud inimeste töökohas toimusid suvepäevad ja
tuleb ka jõulupidu.

37% vastas, et mõlemad nimetatud üritused kuuluvad ettevõtte plaanidesse. 19% vastas, et neid ei huvita, kas toimub firmaüritusi või mitte, sest nad ei käi seal. 11% tunnistas, et ära jäi suvepäevad ning samuti ei ole tulemas ka jõulupidu.

10 protsendil vastanud inimestest jäid ära suvepäevad. 8% lugejatest tõdes, et toimuvad peod on isegi suurejoonelisemad kui varem ja sama palju vastas, et sel aastal korraldatakse üks säästupidu. 7% nentis, et ära jääb jõulupidu.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimusena, kas sinu ettevõttes oli/on sel aastal firmaüritusi. Kell 20.50 oli lugejaküsimusele vastanud

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2008, 21:00
Otsi:

Ava täpsem otsing