ÄP fototoimetus • 6. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ettevõtlusnädal kutsub oma äriga alustama

Eile algasid Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ettevõtlusnädala üritused. Eesti suuremate linnade ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) korraldataval ettevõtlusnädalal jagatakse infot ettevõtlusega alustamise võimaluste kohta ning juba tegutsevate ettevõtjate ärikogemusi.

EASi ettevõtlusteadlikkuse koordinaatori Mehis Pärna sõnul näitavad uuringud, et Eesti inimesed on vähem ettevõtlikud kui eurooplased keskmiselt. "Üle 40% Eesti elanikest pole isegi mõelnud oma ettevõtte asutamisele," selgitas Pärn. "Seepärast ongi ettevõtlusnädala eesmärk julgustada inimesi ettevõtlusega alustama ja juba tegutsevaid ettevõtteid oma tegevust edasi arendama. Kuna Eesti majanduskeskkond on praegu suurte muutuste faasis, on just praegu õige aeg muuta ennast ning oma ettevõtet, et tagada pikaajaline konkurentsivõime ning edu."

Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatava ettevõtlusnädalal raames toimub rohkem kui 130 seminari, koolitust, foorumit, viktoriini, ettevõtete külastust ja muud üritust.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt