Jõelähtme volinik lasi vallal endale kodutee ehitada

Mariliis Pinn 07. oktoober 2008, 08:13

Jõelähtme vallavolikogu koalitsiooni kuuluv
rahvaliitlasest liige Harri Reidma peab täiesti õigeks, et vald ehitas oma
rahaga tema krundile tee.

Reidma väitel on tegemist vana külateega, mistõttu ei ole midagi erilist, et vald oma rahaga selle korda tegi ja pealegi olevat teejupi korrastamine maksma läinud vähem kui 40 000 krooni ning see töö on juba mitu aastat valla teeremondi plaanis olnud, kirjutas Postimees.

Tee kulgeb Aruaru küla eespool asuvate talude juurest mööda ning jõuab lõpuks Kaemla kohani välja. Reidma kinnitas, et temale kuuluva Kaemla taluni on Aruaru küla tee kogu aeg kulgenud, kuid viimasel ajal oli see juba nii halvas seisus, et sügiseti suurte vihmadega ei pääsenud ta enam oma koduni, seetõttu oligi ta juba mitu aastat vallavalitsuses rääkinud, et tee tuleks korda teha.

Ta näitas ka vallavolikogu 2005. aasta 26. septembri otsust kanda 1610- shy;meetrine Kaemla tee riiklikusse teeregistrisse. See paber peaks tema sõnul veel kord tõestama, et tegemist on avaliku, mitte erateega, valla kommunaalehituse peaspetsialist Igor Sljussar kinnitas, et Kaemla tee omanikuga sõlmiti enne remondi juurde asumist avaliku kasutamise leping, mistõttu ei tohiks kogu loo juures olla midagi ebaseaduslikku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2008, 08:13
Otsi:

Ava täpsem otsing