Merko Ehitus müüs osaluse Põrguvälja Soojuses

Annika Matson 07. oktoober 2008, 14:50

AS Merko Ehitus võõrandas täna 100%lise
osaluse äriühingus OÜ Põrguvälja Soojus müügihind oli 12 mln krooni, millest 6
mln krooni tasuti ostu-müügilepingu sõlmimisel ning ülejäänud 6 mln krooni
tasutakse hiljemalt 31.12.2009.

Ostjaks oli OÜ Raeso, teatas Merko Ehitus börsile.

2007. aastal rajas OÜ Põrguvälja Soojus OÜ Rae Tehnopargi territooriumile 10MW võimsusega katlamaja, eesmärgiga tagada tehnopargi territooriumil opereerivate ettevõtete varustamine soojaga. Ettevõte võõrandati, kuna soojusenergia tootmise valdkonna arendamine ei ühti kontserni strateegiliste eesmärkidega.

Vastavalt Tallinna Börsi poolt emitendile kehtestatud reeglitele ei ole eelnimetatud müügitehing käsitletav tehinguna seotud osapoolega. AS Merko Ehitus nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2008, 14:50
Otsi:

Ava täpsem otsing