Parts ei lase end populistidest häirida

ÄP 08. oktoober 2008, 00:00

Majandusminister Juhan Parts läheb oktoobri lõpus valitsusse ideega suured riigifirmad osaliselt börsile viia või siis kaasata nende omanikeringi mõni strateegiline investor. See on teema, mida opositsioon üritab kindlasti populistlikult ära kasutada. Tõenäoliselt hakatakse taas rääkima Eestimaa mahamüümisest jm. Riigifirmade aktsiate avalik müük on aga idee, millega tasub tegeleda. Äripäev loodab, et valitsus ei lase end opositsiooni loosungitest hirmutada ning Eestis käivitub asjalik diskussioon riigifirmadesse erakapitali kaasamise plussidest ja miinustest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing