ÄP fototoimetus • 7. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Parts ei lase end populistidest häirida

Majandusminister Juhan Parts läheb oktoobri lõpus valitsusse ideega suured riigifirmad osaliselt börsile viia või siis kaasata nende omanikeringi mõni strateegiline investor. See on teema, mida opositsioon üritab kindlasti populistlikult ära kasutada. Tõenäoliselt hakatakse taas rääkima Eestimaa mahamüümisest jm. Riigifirmade aktsiate avalik müük on aga idee, millega tasub tegeleda. Äripäev loodab, et valitsus ei lase end opositsiooni loosungitest hirmutada ning Eestis käivitub asjalik diskussioon riigifirmadesse erakapitali kaasamise plussidest ja miinustest.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt