Maailma suurim joogikontsern peab eestlasi parimateks partneriteks

Mariliis Pinn 08. oktoober 2008, 13:59

AS Prike sai maailma suurima alkoholi
ühendava kontserni Diageo Europe Aastakonverentsil Küprosel Aasta Partneri
tiitli. Prike valiti välja 25 Euroopa riigi ettevõtte seast, teatas firma.

„Prike on olnud väga hea koostööpartner ning seetõttu otsustasime Aasta Partneri auhinna anda just neile,“ põhjendas võitja valikut Diageo Europe’i tegevdirektor Gilbert Ghostine. „Kuna auhinna võitis Eesti ettevõte, siis traditsiooni kohaselt toimub järgmise aasta konverents Eestis,“ lisas Ghostine.

„Oleme tunnustuse üle äärmiselt uhked – tegu on joogi- ja alkoholimaailma tippsaavutusega,” ütles Prike Baltikumi juhatuse esimees Lauri Põldemaa.

Prike teeb Diageoga koostööd alates 1996. aastast. Tiitel Aasta Partner antakse ettevõttele, kes on näidanud viimase aasta jooksul väga häid tulemusi kõikides valdkondades, s.h. turuosa kasv, brändide müügikasv, turunduskampaaniate edukus ning ettevõte sisemiste süsteemide ja protsesside areng.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2008, 13:59
Otsi:

Ava täpsem otsing