Saaremaa ettevõtted koondavad kümneid töötajaid

Mariliis Pinn 08. oktoober 2008, 08:59

Tööinspektsioon on tänavu Saaremaal
menetlenud kuue ettevõtte kollektiivseid töölepingute lõpetamisi kokku 83
töötajal.

Lääne tööinspektsiooni tööinspektor-teabespetsialisti Viivika Vilja sõnul on seni kollektiivselt suurima hulga töötajaid koondanud Orissaare internaatkool, mille sulgemise tõttu jäi tööta 21 inimest, kirjutas Oma Saar.

“Viimane suurem kollektiivne koondamine toimus septembris ja puudutas õmblusfirma AS Adniel 13 töötajat,” ütles Viivika Vilja. Tema sõnul on rahuldatud ka ehitusfirma Saare KEK taotlus, mis puudutab 20 ehitaja koondamist käesoleva aasta lõpus.

Saare KEK-i juht Aarne Vainokivi on öelnud ajalehele Meie Maa, et suurem osa koondatud inimesi saab tööd firmas OÜ Saare Majaehitus.

Veel on kuue töötaja koondamise osas teinud tööinspektsioonile taotluse OÜ Saaremaa Õmbluskompanii, kuid selle kohta ei ole otsust veel tehtud. Saaremaa Õmbluskompanii esindaja Katrina Killandi ütles Oma Saarele, et koondamise tingib töömahu vähenemine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. October 2008, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing