Savisaar juhindub rahvatarkusest?

ÄP 09. oktoober 2008, 00:00

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei taha kuidagi uskuda, et talle Keila-Joale sõbrahinnaga suvila müünud ettevõtja Oliver Kruuda on hõivanud osa riigile kuuluvast maast. Meedia on kirjutanud sellest, et Kruuda on oma Nõmme kodus omavoliliselt ehitanud osa garaažist riigile kuuluvale naaberkinnistule. Fakti tõepärasust on kinnitanud ka mitmed Savisaare alluvad. Juhtumi kommenteerimise asemel süüdistas Savisaar eile hoopis meediat, kes juhtumi avalikustas. Võimalik, et Savisaar juhindub oma tegevuses ütlusest: "ära hammusta seda kätt, mis sind toidab".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing