ÄP fototoimetus • 8. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Savisaar juhindub rahvatarkusest?

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei taha kuidagi uskuda, et talle Keila-Joale sõbrahinnaga suvila müünud ettevõtja Oliver Kruuda on hõivanud osa riigile kuuluvast maast. Meedia on kirjutanud sellest, et Kruuda on oma Nõmme kodus omavoliliselt ehitanud osa garaažist riigile kuuluvale naaberkinnistule. Fakti tõepärasust on kinnitanud ka mitmed Savisaare alluvad. Juhtumi kommenteerimise asemel süüdistas Savisaar eile hoopis meediat, kes juhtumi avalikustas. Võimalik, et Savisaar juhindub oma tegevuses ütlusest: "ära hammusta seda kätt, mis sind toidab".

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt