ÄP fototoimetus • 12. oktoober 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Tüüpilised kinnisvaratehingud septembris

Neljatoaline korter Kristiinesmüügihind: 2 600 000 krasukoht: Tallinn, Linnu tee 33üldandmed: 78,4 m2ehitusaasta: 2007turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht Kristiine rohelises rajoonis, korteril läbi maja planeering, hinna sees kaks parkimiskohta ja suur panipaikturuväärtust alandavad tegurid: mõlemal pool väga lähestikku asetsevad majadvahendas: Ave Klaser, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 1,5 kuud

Kahetoaline korter Maardu linnasmüügihind: 750 000 krasukoht: Maardu, Orumetsa 5-1üldandmed: 51,8 m2ehitusaasta: 2007turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht Maardu rohelises rajoonis, hinna sees parkimine aiaga piiratud territooriumilturuväärtust alandavad tegurid: korter on põhjapoolnevahendas: Olga Fjodorova, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: projekti algusest

Maja Pärnu lähistelmüügihind: 2 193 000 krasukoht: Pärnumaa, Sauga vald, Tammiste küla, Veskikaare 27üldandmed: 143 m2ehitusaasta: 2007turuväärtust tõstvad tegurid: hea juurdepääs, kvaliteetne siseviimistlus, krunt haljastatudturuväärtust alandavad tegurid: kaugus Pärnu linnast umbes 3 kmvahendas: Peeter Sepp, Uus Maa Pärnu büroomüügiperiood: 11 kuud

Kahetoaline korter Tallinnasmüügihind: 1 300 000 krasukoht: Tallinn, Tartu mnt 6üldandmed: 36,1 m2ehitusaasta: 1939turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht kesklinna südames, läheduses kõik vajalikud teeninduspunktid, paiknemine arhitektuurse väärtusega korterelamus, korter väga hea ja läbimõeldud planeeringuga, väga heas seisukorras, tänapäevane ja maitsekas sisekujundusturuväärtust alandavad tegurid: piirkonna tihe asustatusvahendas: Marge Ambos, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 1 kuu

Neljatoaline ridaelamuboks Jüri alevi kõrvalmüügihind: 1 937 875 krasukoht: Harjumaa, Rae vald, Aaviku küla, Tiigi 29/Kesa 10üldandmed: 111,8 m2ehitusaasta: 2008turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht Jüri alevi servas, boksil läbi maja planeering, saun igal boksil, hinnas parkimiskoht ja panipaikturuväärtust alandavad tegurid: Elioni sidega liitumata, aga võimalus on olemasvahendas: Fred Linnukütt, Uus Maa Tallinna büroomüügiperiood: 3 kuud

Ühetoaline korter Tartusmüügihind: 550 000 krasukoht: Tartu, Vasara 31üldandmed: 33,4 m2ehitusaasta: 1984turuväärtust tõstvad tegurid: korteri hea seisukord, vaade hoovituruväärtust alandavad tegurid: elamu asub keskmisest kehvema mainega tööstuspiirkonnasvahendas: Eva Maria Montvila, Uus Maa Tartu büroomüügiperiood: 1 kuu

Ühetoaline korter Pärnusmüügihind: 930 000 krasukoht: Pärnu, Karusselli 91üldandmed: 35,4 m2ehitusaasta: 2005turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht rannarajoon, kesklinnast 2 kilomeetrit, meri ja veekeskus Tervise Paradiis jalutuskäigu kaugusel; korteri juurde kuuluvad garaaž ja suur panipaik korterelamu keldrikorruselvahendas: Rita Tettermann, Uus Maa Pärnu büroomüügiperiood: 2 kuud

Kolmetoaline korter Karlova linnaosas Tartusmüügihind: 850 000 krasukoht: Tartu, Nõva 2üldandmed: 66 m2ehitusaasta: 1984turuväärtust tõstvad tegurid: asukoht hinnatud linnaosas, hea planeering, ilus vaadeturuväärtust alandavad tegurid: korter vajab värskendavat remonti, majaesine parkla ülekoormatudvahendas: Eva Maria Montvila, Uus Maa Tartu büroomüügiperiood: 1 kuu

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt