Võimuvõitlus räsib Arco Vara

13. oktoober 2008, 07:25

Postimees kirjutab, et võimuvõitlus räsib
börsi suurimat kukkujat Arco Vara.

Buumi tipus börsile sööstnud Arco Vara väärtus on langenud üle seitsme korra ning ukse taga piilub salapärane ettevõtja, kes ilmselt trügib uueks peremeheks. Börsile tulekul maksid investorid Arco Vara aktsiast 38 krooni. Nüüd maksab aktsia vähem kui viis krooni.

Viimati võetud pangalaenu tingimustest saab välja lugeda, et usaldus Arco vastu on pangal üsna otsa lõppenud. Nimelt laenas pank Arcole küll 200 miljonit krooni Laeva ja Tivoli projektide refinantseerimiseks, kuid lisaks intressile nõuti firmalt ka 150 miljoni krooni deponeerimist tähtajalisele hoiusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2008, 08:13
Otsi:

Ava täpsem otsing