Kristiine keskus: üheksa kuu käive oli ligi 5% suurem kui mullu

14. oktoober 2008, 19:01

Kristiine Kaubanduskeskuse poodide 2008.
aasta üheksa kuu käive oli 1,22 miljardit krooni, mis on 4,8 protsenti enam kui
mullu samal ajal, märkis aripaev.ee-le keskuse turundusjuht Kaidi Lauri.

2008. aasta esimese üheksa kuuga tehti tema sõnul keskuses viis miljonit ostu, mis on aasta varasemaga võrreldes viis protsenti enam.

Keskuse külastatavus vähenes perioodil tänavu jaanuarist septembrini võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 3,5 protsenti 5,4 miljoni inimeseni.

"Oleme 9 kuu tulemustega kindlasti rahul. Kasvas käive kui ka sooritatud ostude hulk. Hetkel on kõik rendipinnad täidetud ning kaupmehi, kes ootavad vabanevat pinda on samuti. Kristiine Keskus on ja jääb kindlasti üheks käidavamaks ja populaarsemaks keskuseks, sest meil on suur poodide valik ning hea asukoht," lausus Kristiine turundusjuht Kaidi Lauri.

"Neljandas kvartalis ootame eelmise aastaga võrreldes kindlasti kasvu. Seda toetavad nii esimese 9 kuu numbrid kui planeeritavad kampaaniad, lisaks tehakse enamus jõuluoste just sel perioodil," lausus ta.

Tarbija käitumise suhtes võib Lauri sõnul täheldada, et varasemaga võrreldes tehakse vähem impulsiivoste ning ollakse ratsionaalsemad – 10 lilleõie ostmise asemel ostetakse pigem viis. Töötajate koondamisi hetkel plaanis pole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2008, 20:43
Otsi:

Ava täpsem otsing