Virumaa taluniku sead elavad põhurullionnides

15. oktoober 2008, 09:11

Virumaa Maasikamäe talu omanik Hillar Pulk
rääkis Aktuaalsele kaamerale, et parandab sealiha maitseomadusi, lastes
põhurullionnides elavatel kärssninadel vabalt tammetõrusid süüa.

Kümme suurt siga elavad põhurullidest onnides ja näib, et nad tunnevad end isegi vihmases sügises hästi. Ulualune on olemas ja ninaesine samuti vabalt käes, vahendas telesaade Maasikmäe talu ja Eesti Maaülikooli eksperimenti.

"Me üritame siin loomade tundmist ja mõttemaailma uurida. Mitte ainult lihaveiste, vaid ka teiste loomade puhul, kanadest alates. Sead on muidugi kõige huvitavamad, lihaveiste ja piisonitega lõpetades," selgitas Maasikmäe talu omanik Hillar Pulk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2008, 09:11
Otsi:

Ava täpsem otsing