ÄP fototoimetus • 16. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Anekdoot

Lennuk lendab üle Atlandi ookeani. Järsku seiskub üks mootor, lennuk hakkab tasapisi allapoole vajuma. Piloot teatab reisijatele, et lennuk on liiga raske. Otsitakse vabatahtlikku, kes end ohverdaks teiste pääsemise nimel.

Tõuseb püsti inglane, hüüab

"Elagu kuninganna!" ja hüppab lennukist välja. Kuid lennuk vajub ikka edasi. Tõuseb püsti prantslane, teatab:

"Elagu Prantsusmaa!" ja hüppab lennukist välja. Lennuk vajub ikka allapoole. Piloot teatab, et kui me veel kellegi leiaksime, siis ehk pääseksime. Tõusevad püsti eestlane ja leedulane, hüüavad: "Elagu Balti koostöö!" ning viskavad lennukist lätlase välja.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt