Anekdoot

ÄP 17. oktoober 2008, 00:00

Lennuk lendab üle Atlandi ookeani. Järsku seiskub üks mootor, lennuk hakkab tasapisi allapoole vajuma. Piloot teatab reisijatele, et lennuk on liiga raske. Otsitakse vabatahtlikku, kes end ohverdaks teiste pääsemise nimel.

Tõuseb püsti inglane, hüüab

"Elagu kuninganna!" ja hüppab lennukist välja. Kuid lennuk vajub ikka edasi. Tõuseb püsti prantslane, teatab:

"Elagu Prantsusmaa!" ja hüppab lennukist välja. Lennuk vajub ikka allapoole. Piloot teatab, et kui me veel kellegi leiaksime, siis ehk pääseksime. Tõusevad püsti eestlane ja leedulane, hüüavad: "Elagu Balti koostöö!" ning viskavad lennukist lätlase välja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing