Allikmaa: Ott oli erakordselt karismaatiline tegelane

Hille Tressum 17. oktoober 2008, 16:49

Eesti Rahvusringhäälingu juht Margus
Allikmaa jääb telelegend Urmas Otti mäletama kui erakordselt karismaatilist
inimest ning suurepärast intervjueerijat.

„Urmas Oti näol oli tegemist ääretult karismaatilise inimesega. Urmas suutis oma isiksusega mõjutada nii intervjueeritavat kui ka intervjuu jälgijaid. Eestis ei ole teist nii karismaatilist saatejuhti, kui oli seda Ott,“ rääkis Allikmaa.

Allikmaa sõnul ei olnud nad Otiga isiklikud tuttavad. „Ma tean ja tunnen teda seetõttu, et ta oli väga tihe teatris käija ning liikus tihti näitlejate seltskonnas. Ning teatris, kus on kõik tähed koos - tähtede all mõtlen ma näitlejaid - suutis ikka Ott teletähena domineerida. Tegemist oli erakordse persooniga,“ meenutas Allikmaa.

Rahvusringhäälingu juhi sõnul on Ott eeskujuks paljudele teleajakirjanikele, eriti oma intervjueerimisoskuse poolest, ning teda jäädakse veel pikalt meenutama. „See pole kaotus üksnes Eesti Rahvusringhäälingule, vaid kogu Eesti telemeediale. Meil ei ole ta juba mitu aastat töötanud. Viimati oli tal oma telesaade Kanal2s ning eks ta ole ka teistes kanalites esinenud. Päris hiljuti oli tal saade Raadio4s. Meil oli väga hea meel, et meil avanes võimalus talle raadiotööd pakkuda ning et ta sellest kinni haaras,“ rääkis Allikmaa soojalt fenomenaalset teletähte meenutades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2008, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing