Lundver: Urmas oli sümpaatne ja särava mõistusega mees

Hille Tressum 17. oktoober 2008, 17:07

Urmas Oti kauaaegne sõber, näitleja Ada
Lundver meenutab kadunud sõpra kui ääretult sümpaatset, kena ja särava
mõistusega meest.

„Mul on hirmus raske temast praegu rääkida. Temast võib rääkida tunde,“ vastas näitleja Ada Lundver esimese asjana. Ennast veidi kogunud, lisas näitleja, et Urmas Otis näol oli tegemist ääretult uhke ja ilusa mehega. „Kas me just sõbrad olime, aga me võisime rääkida absoluutselt kõigest. Mulle ei ole vist veel kohale jõudnud, et teda enam ei ole. Ootan, et ta helistaks, aga ta ei helista enam kunagi. Ma ei suuda uskuda, et teda enam ei ole. See on väga suur kaotus. Miks niisugune mees pidi nii vara lahkuma.

„Ta oli see, kes ta oli. Ilus, kena, sümpaatne, särava mõistusega mees. Me suhted olid väga sõbralikud, kust ei puudunud ka paras ports aasimist. Ma ei tea, miks ta mind oma sõbraks valis, aga mul on kuradi hea meel, et mul oli selline sõber, nagu seda oli Urmas.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2008, 17:07
Otsi:

Ava täpsem otsing