ÄP fototoimetus • 19. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

ÄP 5 aastat tagasi: BIG teenis 9 kuuga kasumit 13 miljonit

AS Balti Investeeringute Grupp (BIG) teenis 2003. aastal üheksa kuuga üle 13 miljoni krooni kasumit, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Neli miljonit kasumist teeniti erakorraliselt osaluse müügist ASis Hiiu Turvas. Tulemus 9,6 miljonit puhaskasumit põhitegevusest on ligi 59 protsenti enam kui mullu samal ajal, ütles Balti investeeringute grupi juhatuse esimees Targo Raus Äripäevale.

Kokku on BIG üheksa kuuga laene väljastanud 82,9 miljoni krooni ulatuses, mis on 22,9 protsenti rohkem kui mullu samal ajal.

Praegune seis: Pangaks saanud ettevõtte praegused näitajad pole toonastega võrreldavad (näiteks kolmandas kvartalis teenis BIG kasumit 37,3 miljonit krooni, mullu samal ajal siiski enam, 42,3 miljonit). Ent BIGi buumiaja sära hakkab tuhmuma - palju on probleemseid laene võrreldes teiste pankadega.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt