Rasmann: minu juhitav pank ei vaja Kreeka riigi abi

Annika Matson 21. oktoober 2008, 15:21

Marfin Pank Eesti juhatuse esimees Riho
Rasmann kommenteeris teates, et tema juhitaval pangal puudub igasugune vajadus
ja kavatsus Kreeka riigi abi kasutamiseks.

Järgides teiste riikide eeskuju kuulutas Kreeka valitsus 21. oktoobril välja 28 miljardi euro (438 miljardi krooni) suuruse abipaketi pankadele erakorralise abi andmiseks. Kreeka valitsuse teate peale avaldas Marfin Pank Eesti ASi emapank Marfin Popular Bank ning tema tütarpank Marfin Egnatia Bank esimeste Kreeka pankadena pressiteate, et neil ei ole vajadust ega ka kavatsust kasutada mitte mingit riikliku abi.

Marfin Pank Eesti AS kuulub rahvusvahelisse Marfin Popular Bank pangandusgruppi, mis on üle neljasaja viiekümne kontoriga esindatud üheteistkümnes riigis. Marfin Popular Bank omab Standard Poors krediidireitingut BBB+. Hoiused Marfin Pank Eesti AS-s on sarnaselt teistele Eesti krediidiasutustele tagatud Tagatisfondi poolt 100% ulatuses summas 50,000 eurot ehk 782,330 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2008, 15:53
Otsi:

Ava täpsem otsing