ÄP fototoimetus • 21. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab: BIG - kohtusüsteemi parasiit

Meil on konstitutsiooniline vabadus, BIGi-suguseid ei saa hukka mõista nende ärimudeli alusel. Kui see on seadusega kooskõlas, pole küll kellegi asi, et nad toodavad nii palju kohtuasju.Ega BIG pole tõenäoliselt huvitatud sellest, et raha tagasisaamine väga veniks. Kui ikka kohtud on üle koormatud, küll mingi süsteem välja mõeldakse. Nt käsitletakse 10 sarnast juhtu korraga.Kiirmenetluse järjekord Tallinnas 8 kuud. Huvitav, kas BIG esitab hagi juba laenulepingu sõlmimisel, et otsuseni jõuda."SMS-laenajad - ühiskonna parasiidid" võiks pealkiri pigem olla. Miks mitte süüdistada inimesi, kes on lollilt laenanud, raha laristanud ja nüüd laenuandjat ja kohtusüsteemi kaudu riiki "kotivad". Ettevõte peab vastutama nii iseenda kui inimeste tegude eest? Vale!

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt