Rein Kilk huvitub Nasva Pagari ostmisest

22. oktoober 2008, 08:44

Eesti ühe suurema toiduainetekontserni
omanik Rein Kilk huvitub raskustes Nasva Pagari ostmisest ning on käinud
Kuressaares ettevõtte olukorraga tutvumas.

“Tegelen praegu olukorraga ning uudiseid võib selle kohta küsida paari nädala pärast,” ütles Kilk eile Meie Maale. Tema sõnul on ta käinud Kuressaares pagaritööstuse olukorraga tutvumas, kuid ta ei soovinud kirjeldada, kuidas ja kas nähtu talle meeldis.

“Ei tahaks seni, kuni läbirääkimised käivad, ajakirjanduse vahendusel neid kommenteerida,” lisas Rein Kilk.

Nasva Pagari üks omanikke Tiia Rand lausus, et midagi kindlat veel ei ole. “Mingit kokkulepet pole meil veel sõlmitud ja seetõttu ei tahaks sellest ka varem rääkida, kui mingi lahendus on selgunud,” sõnas ta.

Praegu Nasva Pagaris tootmine seisab, Tiia Ranna sõnul tehakse lihtsalt hooldustöid, remonditakse seadmeid jms. Ettevõtte ligi paarkümmend töötajat on praegu sundpuhkusel ja ootavad aega, millal tootmine taaskäivitub.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2008, 08:44
Otsi:

Ava täpsem otsing