Teenekas poliitik viskub tulle

ÄP 23. oktoober 2008, 00:00

Rahvusvahelise organisatsiooni Piirideta Reporterid edetabelis on Eesti pressivabaduselt 4.-6. kohal maailmas. Selle uudise peale küsis Keskerakonna juht Edgar Savisaar, kas kõrge koht saavutati eest- või tagantpoolt lugedes. Tahaks siinkohal kasutada juhust teenekat poliitikut tänada. Savisaarel on suured teened meie pressivabaduse elus hoidmisel, sest tema on andnud truult ajakirjanikele põhjust oma vabadusi kasutada. Kindlasti teadis Savisaar ka seekord ajakirjanduse kohta iroonilisi märkusi tehes, et meedia saab taas tema kallal hambaid teritada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing