1Office toob turule e-kontori

23. oktoober 2008, 11:38

Novembrist alustab Eesti turul ettevõte
1Office Eesti, mis pakub väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele virtuaalse
e-kontori teenust.

1Office pakub virtuaalset e-kontori ja kontorihaldusega esindusbüroo teenuseid. Paketti kuuluvad lisaks finantsjuhtimisele ja raamatupidamisele ka IT teenused, personalispetsialist, turundusspetsialist ja äriplaani ning strateegilise hindamise spetsialist.

„Väike ja keskmise suurusega, kuni 10 töötajaga ettevõttel ei tasu ise omada neid funktsioone,“ ütles 1Office juhatuse liige Heiki Lemba, kelle sõnul on taoline teenust pakkumine mujal maailmas väga levinud. Temal sõnul võib virtuaalkontori teenuse kasutamine olla üheks põhjuseks, miks mujal väikese- ja keskmise suurusega ettevõtted on edukamad ja konkurentsivõimelisemad kui Eestis.

E-kontori ja kontorihalduse teenus aitab ettevõttel hoida kokku kulusid ja kasutada otstarbekamalt ressursse ning tõsta ärikvaliteeti. Uurides kui palju võib ettevõte kokku hoida virtuaalse kontori kasutamisega, sain Lembalt vastuseks, et kokkuhoid võib olla umbes 40-45%.

1Office Eesti peakontor asub Foorumi ärimajas Narva mnt 5, kuhu Lemba kinnitusel ettevõtte teenust kasutavatel väikese ja keskmise suurusega ettevõtetel lihtne tulla nii autoga kui ühistranspordiga. Juhatuse liikme sõnul 1Officel Eestis eriti konkurente pole, mingil määral pakuvad sarnast teenust Tehnopol ja Ülemiste City.

Kolmaastaku plaani kuulub juhatuse liikme sõnul ka laienemine Eestist välja. Kuigi veel konkreetsetest maadest ei räägita on esmajärjekorras tegemist Eesti lähinaabrite ja kultuuriliselt sarnaste maadega, kuid pakkumisi on tehtud ka väljast poolt lähiringi.

Ettevõtte on äriregistris registreeritud selle aasta augusti keskpaigas ja selle asutajad ning osanikud on Heiki Lemba ja Ragnar Everest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2008, 11:40
Otsi:

Ava täpsem otsing