Nemad olid siin

Lennart Beat 24. oktoober 2008, 00:00

Oasise "Dig Out Your Soul" on UK nr 2 album Keane'i kolmanda albumi tõttu, mis läks tabelit kohe üllatuslikult juhtima. Suurus on suhteline ja kunagised Coldplay kummardajad, kes ka A-Had suureks mõjutajaks nimetasid, on leidnud viisi, kuidas stiilselt edasi minna. Keane on otsustanud olla puhas popbänd - kergema vastupanuta ja allahindluseta. Stardipauk "Spiralling" on häbematu Duran Durani laen ja funk on kosutavaim relv trio uues arsenalis, mis tegelikult kopeerib cool'e 80ndaid paremini kui originaalesitajad viitsiksid. The Cure, Ultravox pluss unustatud sündipopi tähed säravad uute kasuvanemate peres nagu päriskodus ja Tom Chaplin laulab esimest korda nii, nagu oleks tal päriselt ka lõbus. Kahjuks on siin veel ballaade vana Keane'i stiilis, kuid positiivsed noodid jäid domineerima. Kolmas tugev plaat järjest pole igasugustele jõukohane.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing