23. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Nemad olid siin

Oasise "Dig Out Your Soul" on UK nr 2 album Keane'i kolmanda albumi tõttu, mis läks tabelit kohe üllatuslikult juhtima. Suurus on suhteline ja kunagised Coldplay kummardajad, kes ka A-Had suureks mõjutajaks nimetasid, on leidnud viisi, kuidas stiilselt edasi minna. Keane on otsustanud olla puhas popbänd - kergema vastupanuta ja allahindluseta. Stardipauk "Spiralling" on häbematu Duran Durani laen ja funk on kosutavaim relv trio uues arsenalis, mis tegelikult kopeerib cool'e 80ndaid paremini kui originaalesitajad viitsiksid. The Cure, Ultravox pluss unustatud sündipopi tähed säravad uute kasuvanemate peres nagu päriskodus ja Tom Chaplin laulab esimest korda nii, nagu oleks tal päriselt ka lõbus. Kahjuks on siin veel ballaade vana Keane'i stiilis, kuid positiivsed noodid jäid domineerima. Kolmas tugev plaat järjest pole igasugustele jõukohane.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt