ÄP fototoimetus • 26. oktoober 2008
Jaga lugu:

Lugeja arvab: Valitsus vassib maksutuludega

Eesti eelarve on postsotsialistliku rehepapluse ehe näide.Eestis pole eurot lootagi. Valitsus seda lihtsalt ei soovigi. Kas on veel keegi, kes selles kahtleb?Valitsusliitlastel pole veel piisavalt valus hakanud, et tülikate muudatustega tegelema hakata. Valus hakkab siis, kui erakondade reitingud kukkuma ja järgmiste valimiste võit käest libisema hakkavad. Oravate reiting juba kukkuski. Ilmselt mitte piisavalt, sest oravad pistsid pea neile omasel moel liiva alla ja tembeldasid tulemuse mitteoluliseks. Samamoodi on Ansip eiranud analüütikute ja ajalehtede juttu majanduslangusest.Ma pole küll eriline revolutsionäär, aga viimane aeg on tõesti mõni mees valitsusest maha võtta.Padar ja Ansip astuvad teist aastat järjest samasse ämbrisse. Ebakompetentsuse tipp!

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas