Heti Tulve ja Maret Soomi trendiagentuur sipleb võlgades

Mariliis Pinn 28. oktoober 2008, 08:06

Kibeled presidendi vastuvõtule? maksa, ja
elustiiliagentuur Deluxe organiseerib kutse, paraku näitavad majandustulemused,
et äri ei edene ja maksuametile ollakse võlgu sadu tuhandeid kroone.

Kuigi kasumist pole juttu, väidab endine modell ja teletäht Heti Tulve, et kahe aasta eest sõbranna Maret Soomiga kahasse loodud agentuur on igati edukas, kirjutas SL Õhtuleht. "Väga aktiivselt tegutseb, igapäevane töö käib ja asjad toimivad," on Tulve ülioptimistlik.

Krediidiinfos on DeLuxe’i taga seisva HIT Entertainment OÜ kohta kirjas, et ettevõtte äririsk on väga kõrge, majandusolukord aga nõrk. "Ärikahjumi tase on kõrge. Omakapital on ebaloomulikult madal," annab teada sealne hinnang.

Pühapäevase seisuga on firma maksuvõlg 259 834 krooni, lisaks on ettevõttel intressivõlg, mullu samal ajal oli maksuvõlg 59 000 krooni, tänavu mais küündis see summa juba peaaegu 300 000 kroonini, 2007. aastal oli osaühingu äritulu 3,6 miljonit krooni, kuid lahutades tegevus-, tööjõu ja muud kulud, selgub, et kahjumiks kujunes 482 792 krooni.

"Noo, minu meelest olid Elionil näiteks miljonilised võlad, kui nad omal ajal alustasid. See käib äritegevuse juurde," on Tulve muretu ja sarnaselt Tulvega kinnitab ka glamuuriürituste korraldajana tuntuks saanud Maret Soom, et probleeme neil pole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. October 2008, 08:39
Otsi:

Ava täpsem otsing