ÄP fototoimetus • 28. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab: Äripäev: SEB riski-vaba fond? Khm-khm

Lihtsalt kollane... eks ta ole - Äripäeva meelest olid ja on AA reitinguga võlakirjad rämps.Väga hea ja õiglane kommentaar. Küsimus ei ole kollasuses, tegemist on konkreetsete inimeste konkreetsete vajadustega. Mõnel oli see ainuke ja viimane turvapaik maailma finantsvolatiilsuse eest, sest pangast öeldi, et ärge muretsege, teie summad on tagatud, riske polegi! Kui see pole valetamine, siis mis see on?Islandi investeeringuid 4 protsendi ulatuses, aga alla hinnati lausa 13 protsenti - mis matemaatikat seal SEBs aretatakse?Inimesed on vihased eelkõige seepärast, et pank pettis neid. Riske teades poleks osa inimesi SEB Likviidsusfondi paigutanud. Need, kes riske teades oleksid seda teinud, ei kisaks praegu. See olnuks teadlik valesamm, aga nüüd oleksid SEB kliendid nagu mustlasmuti kätte sattunud.Inimesed ei peaks panku pimesi usaldama. Kliendihaldur võib ju maad ja ilmad kokku lubada, aga ise peab ka mõtlema.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt