Avoni kasum kasvas 60 protsenti

30. oktoober 2008, 16:03

Tuntud kosmeetikafirma Avon teatas, et
tänavu kolmandas kvartalis kasvas kasum tänu headele müügitulemusele
Ladina-Ameerikas ning Ida-Euroopas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 60
protsenti, mis oli enam, kui paljud analüütikud ootasid.

Kasum kasvas 222,6 miljoni dollarini ehk 52 USA sendini aktsia kohta võrrelduna 139,1 miljoni dollari ehk 32 sendiga aasta tagasi. Analüütikud ootasid kausmiks 50 USA senti aktsia kohta. Käive kasvas 13 protsenti 2,64 miljardi dollarini.

Kasumi kasvule aitasid kaasa head müügitulemused Brasiilias, Venemaal ning teistes Ida-Euroopa riikides ning tegevjuhi Andrea Jungi otsus vähendada töökohti ning lõpetada kahjumit toovate toodete müügi, kirjutas Bloomberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2008, 16:03
Otsi:

Ava täpsem otsing