Pristise kasum jäi samaks

Liis Kängsepp 31. oktoober 2008, 14:09

Pristis Grupi konsolideeritud müügitulu
2008. aasta jaanuarist septembrini oli 207,5 miljonit krooni, mis on 3% rohkem
kui 2007. aasta samal perioodil. Kasum jäi ettevõtte teatel täpselt samaks -- 14
miljonit krooni.

„Mul on hea meel näha meie Baltikumi äri jätkuvalt kasvamas. Pristise meeskond kasutab kogu oma 15-aastast kogemustepagasit, et vastu panna praegustele turutingimustele ja pöörata meie kogemused ja kvaliteet ettevõtte kasuks. Vaadates selle aasta tulemusi ning uusi müügilepinguid, võib öelda, et teeme head tööd.” ütles Andres Kiil, Pristis Grupi peadirektor.

Kiili sõnul võttis ettevõtte juhtkond vastu otsuse vähendada Pristise laenukoormust ning maksab ennetähtaegselt tagasi umbes 12 miljonit krooni.

Tänavu oma 15. sünnipäeva tähistav Pristis Grupp on üks suurimaid Baltimaades tegutsevaid turvasüsteemide lahendusi pakkuvaid ettevõtteid, kes omab esindusi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Riias, Liepajas, Daugavpilsis, Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2008, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing