Taal: kõrgemal tasemel äri tegemine on nagu tippsport

31. oktoober 2008, 11:48

Ettevõtja ja Hansapanga ühe asutajaid Olari
Taali sõnul on kõrgemal tasemel äri tegemine nagu tippsport - see on
pühendumine, järjekindlus ja treening. Raha on tema sõnul ainult mõõduks,
millega hinnatakse tulemust.

Praegu on Taali sõnul 500 Eesti rikkama inimese hulgas kõige rohkem neid, kes olid 90ndate alguses alla 35 aasta vanused.

"See tähendab et nendel noortel naistel, kes olid potentsiaalsed tegijad, tuli vahepeal saada lapsi, aeg maha võtta ja osa nendest ei tulnudki enam suurde ärisse tagasi. See on üks peamistest põhjustest, miks proportsioon on nii palju meeste kasuks," kommenteeris ta küsimust, miks on tänases Rikaste TOPis nii vähe naisi, ettevõtja Taal.

Tema sõnul ei saa täielikult pühenduda mitmele asjale korraga ja naiste puhul on kõige tähtsam kahtlemata laste saamine. "Aga ma usun, et see pilt kindlasti paraneb edaspidi naiste kasuks," lisas Taal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2008, 13:26
Otsi:

Ava täpsem otsing