ÄP fototoimetus • 4. november 2008 kell 22:00

Koolitus

Insenerkonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) lepingutingimustestkavas: FIDIC lepingumaterjalid, inseneri rollist FIDIC lepingutingimustes ning tingimuste praktikast Eestis ja esilekerkinud probleemidestlektorid: Lembit Talli (SWECO Projekt AS), Roode Liias (PhD, TTÜ), Peep Pitsner (AS Telora-E)aeg: 06.11koht: Rävala pst 8, Tallinnhind: 700 kroonikorraldaja: Ehituskeskuslisainfo: www.ehituskeskus.ee

Ökomaja praktiline planeerimine ja ehitustehnoloogiad, kergsavihoone ehitamisellektor: Peeter Puna (TTÜ)aeg: 06.11koht: Väike-Patarei 5, Tallinnhind: 300 kroonivajalik eelregistreerimine

Tadelakt - traditsiooniline Maroko krohvimistehnikajuhendaja: Kermo Jürmannaeg: 13.11koht: Väike-Patarei 5, Tallinnhind: 500 kroonivajalik eelregistreerimine

Vana tool kordajuhendaja: Tõnu Vainkülaaeg: 20.11koht: Väike-Patarei 5, Tallinnhind: 300 kroonivajalik eelregistreerimine

Aaderdus kui traditsiooniline viimistlustehnikajuhendaja: Olesja Jatšukaeg: 27.11koht: Väike-Patarei 5, Tallinnhind: 300 kroonivajalik eelregistreerimine

Arhitekt Henno Adrikorni nõustamistunnidaeg: kolmapäevitikoht: Väike-Patarei 5, Tallinnhind: 200 krooni tundvajalik eelregistreeriminekorraldaja: Säästva Renoveerimise Infokeskuslisainfo: www.renoveeri.net

Mööbli ennistaminejuhendaja: Jaak Tammearukoht: Türi 6, Tallinnaeg: 11.11 ja 12.11hind: 250 krooni kord (v.a kulumaterjalid)vajalik eelregistreeriminekorraldaja: Nikerdajad OÜlisainfo: www.nikerdajad.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum