Kinnisvaraarendaja maadleb maksuvõlaga

Kadrin Karner 06. november 2008, 00:00

"Seoses Selverite müügiga tasusime Hansapangale (Swedbank - toim) kõik võetud laenud kogusummas umbes 90 miljonit krooni. Sellest tekkis ka maksuvõlg, mis on maksuametiga ajatatud," ütles ettevõtte juhatuse liige ja vähemusomanik Sven Mihhailov aripaev.ee-le antud kommentaaris Tartus Jaamamõisa ja Jõgeva kaubanduskeskuse kinnistute müügist rääkides. Maksuameti andmetel on AS Fausto küll ajatamistaotluse teinud, kuid võla tasumise graafikut veel pole. "ASil Fausto ja tema tütarettevõtetel on hüpoteegivabasid varasid ning osaliselt on laekumata kinnistute müükidest saadud tulu," lisas Mihhailov.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing