Kadrin Karner • 5. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kinnisvaraarendaja maadleb maksuvõlaga

"Seoses Selverite müügiga tasusime Hansapangale (Swedbank - toim) kõik võetud laenud kogusummas umbes 90 miljonit krooni. Sellest tekkis ka maksuvõlg, mis on maksuametiga ajatatud," ütles ettevõtte juhatuse liige ja vähemusomanik Sven Mihhailov aripaev.ee-le antud kommentaaris Tartus Jaamamõisa ja Jõgeva kaubanduskeskuse kinnistute müügist rääkides. Maksuameti andmetel on AS Fausto küll ajatamistaotluse teinud, kuid võla tasumise graafikut veel pole. "ASil Fausto ja tema tütarettevõtetel on hüpoteegivabasid varasid ning osaliselt on laekumata kinnistute müükidest saadud tulu," lisas Mihhailov.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt