ÄP fototoimetus • 6. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Anekdoot

Andrus Ansip, Mart Laar ja Edgar Savisaar istuvad lennukis. Ansip vaatab aknast välja ja hakkab naeru kõhistama. "Heh, kui ma viskaksin praegu 500kroonise rahatähe aknast välja, teeksin ma ühe inimese väga õnnelikuks," ütleb ta. Laar vastab õlgu kehitades: "Kui ma viskaksin alla viis 100kroonist rahalipakat, teeksin ma viis inimest väga õnnelikuks." Edgar Savisaarele jääb viimane sõna. "Mina saadaksin lendu kümme 50kroonist rahapaberit ja tervelt kümme inimest oleks õnnega koos," teatab Keskerakonna esimees.

Stjuuard kõõritab selle jutuajamise peale silmi ja märgib: "Mina võiksin teid kõik kolm aknast välja visata ja terve riik oleks õnnelik."

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt