Anekdoot

ÄP 07. november 2008, 00:00

Andrus Ansip, Mart Laar ja Edgar Savisaar istuvad lennukis. Ansip vaatab aknast välja ja hakkab naeru kõhistama. "Heh, kui ma viskaksin praegu 500kroonise rahatähe aknast välja, teeksin ma ühe inimese väga õnnelikuks," ütleb ta. Laar vastab õlgu kehitades: "Kui ma viskaksin alla viis 100kroonist rahalipakat, teeksin ma viis inimest väga õnnelikuks." Edgar Savisaarele jääb viimane sõna. "Mina saadaksin lendu kümme 50kroonist rahapaberit ja tervelt kümme inimest oleks õnnega koos," teatab Keskerakonna esimees.

Stjuuard kõõritab selle jutuajamise peale silmi ja märgib: "Mina võiksin teid kõik kolm aknast välja visata ja terve riik oleks õnnelik."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing