Siimon: loogiline oleks katuste pakkumine ka Valgevenes

07. november 2008, 14:37

Katuseid tootva ESCO AS/Weckman
Eesti juhataja Peep Siimon kommenteeris aripaev.ee-le, et nad
otsivad Valgevenes sobivaid äripartnereid, aga suuri investeeringuid veel
ei plaani.

"Täna meil ärikontakte Valgevenega ei eksisteeri. Küll aga Valgevene naabrite Venemaa ja Leedu turgudel on Weckmani katusetooted väga tuntud. Seetõttu leiame, et loogiline areng oleks äritegevuse arendamine ka Valgevenes. See ei saa ilmselt kerge ja väga kiire protsess olema. Me hindame ja analüüsime omad võimalused ning seejärel alustame aktiivsema turule sisenemise tegevusega, ütles Siimon.

Siimon lisas ka, et visiidi eesmärk oli tutvuda kohaliku turuga ning luua uusi kontakte. "Konkreetselt selle visiidi ajal soovisime kohapeal näha ja saada informatsiooni Valgevene turu, majanduselu kohta ning loomulikult ka leida potentsiaalseid koostöökontakte. Hetkel suuremaid investeeringuid Valgevenesse ei planeeri. Pigem keskendume sobiva koostööpartneri leidmisele."

Siimon viibis 3.-7. novembrini koos teiste Eesti ärimeestega Valgevenes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2008, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing