Vooglaid viskas räuskava soomlase restoranist välja

10. november 2008, 08:21

Õhtuleht kirjutas, et ärimees Märt Vooglaid
viskas reede õhtul Vana-Viru tänava restoranist Lounge Museum välja purjus
soomlase.

Tallinna moenädala raames esitles Ülle Suurhans-Pohjanheimo moeateljee reede õhtul Rotermanni kvartali vanas jahulaos värsket kollektsiooni "Aaria". Järelpidu toimus Vana-Viru tänaval Andres Peetsi restoranis Lounge Museum.

Ärimeeste Urmas Sõõrumaa ja Märt Vooglaiu kõrvallauas istuv keskealine turske Soome mees oli napsuga liiale läinud ja kukkus mingil põhjusel ärimehi roppustega kostitama. Personal palus mehel viisakalt lahkuda, kuid too ei teinud kuulmagi.

Seepeale toimuski väike kähmlus, mille tulemusel Vooglaid soomlase tänavale viskas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2008, 08:47
Otsi:

Ava täpsem otsing