Helenius: valgekraed eelistasid koondamisele 40% palgalangust

13. november 2008, 08:47

Joakim Helenius ütles Tarbija24-le antud
intervjuus, et hiljuti eelistasid ühe Eesti firma valgekraed koondamise asemel
40% palgalangust.

"Eile rääkisin sõbraga, kes ajab Eestis äri. Ta pidi panema enamiku oma valgekraedest töötajaid valiku ette, kas leppida palga 40-protsendilise (!) langusega või peab firma hakkama töötajaid koondama. Mitte keegi ei eelistanud koondamist, ehkki see tähendas dramaatilist kaotust sissetulekuis," rääkis Helenius.

"Lähemas tulevikus näeme selliseid stsenaariume üha sagedamini, kus tööandja peab kas koondama või palkasid alandama. Enam ei saa minna panka ja raha laenata, tööandja peab kuidagi oma kulud tuludega vastavusse viima," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2008, 15:03
Otsi:

Ava täpsem otsing