Talv toob telekanalitele säästuprogrammid

13. november 2008, 09:53

Talvised õhtud tõotavad olla
televaatajatele kasinad, sest rahapuuduses kanalid tõmbavad programmi kokku.

Eesti Televisiooni programmi ootavad kärped: uuest aastast ei jätku meelelahutussaade "Teletaip", samuti lõpeb sari "Miljon senti", kirjutas Eesti Ekspress.

Riigi negatiivne lisaeelarve kärpis ETV eelarvest 11,5 miljonit krooni ning kuigi 2009. aasta eelarve on justkui 8 miljonit krooni suurem, on 25 miljonit krooni sellest ette nähtud Eesti Televisiooni teise programmi tarvis. Ka riigiraadios on uudistetoimetust kärbitud ja Raadio 2 uudised hoopis kinni pandud.

Erakanalid TV3 ja Kanal 2 on aga vaatamata rahaliselt keerulistele aegadele rahulikud. TV3 kinnitusel on jaanuaris suurem osa omaprogrammist puhkusel, mis edasi saab otsustatakse juba käigu pealt. Nii peavad talvepuhkust "Kodu keset linna", Alari Kivisaare juhitud "Võta või jäta" ja teised Eestis tehtud saated.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2008, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing