ISS: puhastusteenindaja konkurss on 7 inimest kohale

Annika Matson 17. november 2008, 17:19

Puhastusteenuseid pakkuva firma ISS
personalijuht Helo Tamme ütles aripaev.ee-le saadetud kommentaaris, et inimesed
seisavad järjekorras, et puhastusteenindajana tööd saada.

Tamme rääkis, et kui veel suve lõpus oli puhastusteenindaja kohale raske sobivaid kandidaate leida, siis nüüd ootavad omal algatusel kontorisse tulnud inimesed järjekorras, et vestlusele pääseda.

"Ühte Harjumaa kauplusesse, millele hiljuti teenust osutama hakkasime, vajatud viiele puhastusteenindaja kohale kandideeris 35 inimest, ehk seitse inimest kohale," tõi personalijuht näite. Ta lisas: "Veel markantsema näitena võib välja tuua juhtumi meie Pärnu kontorist, kuhu kaks omavahel tuttavat naist tulid tööd küsima. Saades teada, et tarvis on vaid ühte töötajat, läksid prouad kiskuma, et kummal on suurem õigus kohale".

Tamme selgitas, et nad ei arva samas, et selline olukord kestab igavesti: "Pigem oleme suurendanud koostööd erinevate institutsioonidega ning teeme värbamisüritusi ehk rohkemgi kui aasta tagasi. Loomulikult ei ole mõistlik kulutada suuri summasid, et meedia vahendusel endale töötajaid otsida, kui nad niigi tulevad ning kõigile neile tööd pakkuda ei ole. Tähelepanuväärseim tõik on ehk see, et täna on mõistlik investeerida oma tuntusesse ning mainekujundusse. Just see on edasise edukuse pant! Vastasel juhul tuleb olukord, kus tingimusi dikteerivad töövõtjad, meile taas ootamatult".Registreeritud töötusRegistreeritud töötusKeskmise palga kasv protsentuaalselt Keskmise palga kasv protsentuaalselt

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2008, 18:39
Otsi:

Ava täpsem otsing